haidu

HELLO. Jag Sofie Anna Bessie Andersson är tillbaka efter lite äventyr i Växjö. Jag vill tacka min kära kollega bebomadeleine för hon har behållt vår blogg i sitt forna fina skick.

Hon har skött det galant. Jag har saknat allt som jag håller kärt.

Nu bär det av till Staffanstorp och ska fira min lilla Rellebelle som fyller 18 år!!!!!! sick man.

HAIDO!


FREEEEEDAG





Pink på högsta volym innan kvällen forstätter
Enjoy.

tack för mig :*

day day day

Filosofi lektion:

1. Madeleine tycker att detta är ett hemskt luddigt ämne
2. Vill hemskt gärna anteckna vad som händer på powerpointen Johan redovisar för oss
3. Har inga glasögon med mig så jag ser tyvärr inte vad det står på den
4. Har lov om 2 timmar vilket betyder att jag inte riktigt vill fokusera på filosoferandet
5. Funderar på vad jag ska ha på mig när jag dansar idag och om mina skor ligger i min väska i skåpet
6. Sneglar på Jenny som nu också skriver sig ett litet blogginlägg
7. Kom nu också tänka på vad jag ska äta innan dansen idag
8. Undrar om jag skulle få för mig att trilla eller snubbla på streckan lund-eslöv-gladan, vilket hade varit väldigt jobbigt eftersom att jag har Nettans iPod i väskan..

SeeeeeS


mmmmmmhhhhJ

Hej?

It´s close to midnight huh? hehe ja jag pluggar en massa matte och naturkunsap tillsammans med min käre vän Michael Jackson. Vill bara moon-walka mig genom alla matte-talen och weala(?) genom svavelbindningar och proteiner.. Lite synd att det inte funkar dock..

Sofie lämnade oss klockan 17.12 idag, och hur känns det då? jo det är ju inte solsken och rising hills of the sound of music precis, men ska försöka hålla humöret uppe. Kan ju även tillägga att hon inte har tillgång till internet under hela veckan hon är i växjö så jag får ha bloggen helt för mig själv..
(Känner att jag vill döda "basehunter" när han tar över spotify för 15 sek också)

Wow nu kom det lite beat it på listan, det är så man knappt kan sittttttta sti sti sti stilla. Påtal om Michael Jackson så ska vi dansa på sf i Lund nästa vecka på den lilla premiären av This is it.  Spännande :*
Dans imorgon, inviga de nya älsklingarna(skor) på housen och sen släppa loss på jazzen i två timmar.

Avslutar detta inlägg med Man in the mirror och tillbaka till pluggandet...(%¤#""!#!#%&¤"%)

haido // Madeleine


ohhhw




dödligt jobbigt

be be be green

Ahh sweet söndag, men ja gillar inte att det är skola imorgon och att sofie överger mig för att jobba redan på tisdageftermiddag och lämnar mig i sticket. Hmm.. well well

Fredags rockade fett, på kvällen blev det ut och äta och sen bar det av till medborgar huset för att kolla på Be Green föreställningen. Dansare från Attitude69 och Orphee gjorde en föreställning där dem tog upp hur den yngre generationen ifrågasätter miljön etc.  Helt galet bra föreställing som höll intresset uppe enda in i slutet. NAM NAM NAM igår var det kalas i helsingborg, massa mat och tredje världskriget med kusinerna. Ninja sparkar och sånt är alltid lika kul.



annars så sitter jag i sängen och kollar på ett stökigt rum och dricker loka jordgubb guava, sjukt underskattat smak måste jag säga. Fet ångest för att jag inte pluggat alls idag som jag skulle gjort.. men ja får hoppas på ett litet mirakel till onsdag


Hejdå // Madeleinenenen




love is in the trash

madeleine är ..



obeskrivlig

love is in the air

sofie älskar mig



son of a piiiiiiiiiiiip

Ja madeleine "steels my thunder" (eventuella stavfel, ta er i brasan). Ja ett tag blogga hon inte på en vecka, sen när jag bloggar ja då jävlar passar det. Ingen läser ju mitt då ditt kräk?
OCH JAG SKÄLLDE FAN INTE. Därimot varje gång jag vill vara ledig då är det jättedåligt men när madde vill va ledig då är det helt ok att vara hemma JAAAJAAAAAAA. Kan berätta att jag är doktet sugen på att vara hemma imorgon för vädret ser inte lovande ut och det gör varken min resa till skolan eller mammas humör.

fyfan. Ska se vänner nu och muttra och fnissa samtidigt för mig själv.

xoxo
Gossipgirl

hAAAAAAAAAAAAAAh nä skämt och sido, HEJDÅ


mer stressat liv...?

jadå jag har då sovit nästan konstant hela dagen, där snackar vi! Har fått ett par ganska givande timmar i sängen , catchade up på det nya gossipgirl avsnittet och nötat vänner tills mina ögon trillade ut och jag somnade. Så hilma bra. Huvudvärken är ganska avdomnad  också ett plus!
Kan ju också tillägga att min älskade sofie skällde på mig klockan halv sju i morse (Y)

bra uppdatering

tack och hej!


stressat liv..?

Haowdy, sofie is speaking! Gårdagen var ju skit? Klockan 09.00 befann jag mig på Lunds Universitetssjukhus med pappa hårt i handen. Jag skulle få svininfluensan vaccinet. Jag tar det på sjukhuset för medicin och blablaaaaa, iallafall kändes inte ens hälften så mycket som vaccinet mot livmoderhals cancer saken? MEN SEN, biverkningar.se HERREGUD vilken smärta. Efter skolan åkte jag och madeleine min kära kompanjon en pyttesväng till nova. Jag övervägde att amputera armen vid flera tillfällen.
Efter nova for jag till sarah i staffanstorp och smärtan blev enorm. Sen blabla mycket mys och film senare vid 2 tiden somnade jag äntligen. 03.08 vaknar, panikont. HERREJÄÄÄÄÄÄVLAR vad ont.
Sova var mil bort. Jag la och spelade quadrapop, som jag fick nytt megarekord på föresten, 150 975!!!!!! Medans sarah la och sov som ett litet barn. Klockan tickade på och sen när klockan börja närma sig 05.30 börja jag duscha och lite sånt. När klockan är 06.00 får jag ett sms från Madeleine, hon har fått en snileblixt att hon har ont i huvudet och vill vara hemma från skolan idag. Jag skällde lite och så sen till sist gav jag mig.

JAG HAR HATT EN UNDERBAR MEGAMYS DAG MED SARAH. JAG ÄLSKAR VARA LEDIG OCH JAG SKÄMS ALDRIG!

vi hörs


Luuuuundi

Pepsi är inte gott, inte hälften så gott som Cola. Inte ens i närheten.. men vad gör man om pappa helt plötsligt fått för sig att köpa hem pepsi om fredagarna istället för cola, jag blir så ledsen.

Jaha Hej hej idag är sofie fast i eslöv utan dator och allt så det blir jag som som står för hela lasset idag. Måste ju säga att vi försökte vara lite duktiga idag och göra lite skolarbete efter skolan, lite uppsatser som inte riktigt hittat hem dit dem ska och lite sånt. Sen behöver jag nog inte säga mer om det..

12 oktober, typ 2 grader i morse vid 6 då man skulle gå upp, jag skojar inte.. det stack i hela kroppen när jag skulle ta mig till bussen iklädd vad jag trodde kunde räcka. Skinnjacka, en kofta, mössa och fetinghalsduken och uggsen  Men nejdå! Freeze to death for sure!

JAG VILL HA EN MASSA PENGAR, shoppingsugen till tusen. Det finns inte alltså, helt galet. Har fått den känslan att så fort jag har en liten peng i handen vill jag slösa bort den direkt. Bara slänga den på någon eller något lite ironiskt när man tänker att jag inte har sådär väldigt mycket pengar att spendera men ändå fungerar det bra;)

Dax för lite mer rost på berns (?) innan det är tid för lite te och en skafferi-rade, sinnes sug efter något gott



njut av en lagom mumsig bild från i våras?
Haidoooo // Madeleine

it's mu



klockan ljuger tji

HAJE, jag är uppe ja. det är galenskap men jag är inte helt sysslolös, jag gör något men vill inte avslöja vad.. Imorgon ska jag ha mega givande dag, (först sova bort halva dock) SEN! städa mitt rum, ja heeeeeeeeeerregud vad det behöver städas, sen ska jag fanemaj göra skolarbete. Sen nästa vecka har jag lovat mig själv och madeleine att jag ska skärpa mig angånende min"ledighet". Och med det menas helt enkelt att jag ska inte ta ledigt hela jävla tiden. Det är ingen höjdare att gå in på skolsoft måste jag säga..

Skolan idag var ju givande. Som vanligt på humanus lär man sig inte ett skvatt. Men idag var en speciell dag, vi skulle nämligen göra lite "reklamfilm" för humanus. Och jag var då utvald att bli lite intervjuad. (LUFT!) Skulle stå där och se lite relaxad ut och svara på lite frågor medans Johan står med enorma ögon och ser oroväckande nöjd ut. Det gick åt skogen kan jag ju berätta.

Förövrigt, vidrigt skolfotto i tordags, 1 månad till twilight och en förbannat bra väder tycker jag.

Haido / Sooooofifiiieieieieiieieeeeeeeeeeeeeee


första inlägget sen i måndags ;)

den där nedrans smileyn...

Jaha hej hej idag är det fredag!! och det betyder att det är helg och det betyder att man får sova länge och att idag är det bio. Bio bio bio bio i eslöv, Flickan som lekte med elden. Hoppas nu att det är himla bra, eller iallafall lika bra som den första filmen (män som hatar kvinnor) för annars kan man ju lätt bli lite sne. Även om jag kommer att använda en utav mina underbart fantastiska biocheckar och inte använda några pengar (<3). Alltid kul att spara pengar, sen när jag även hoppas på lite quality shopping med min mammse och moster i morgon! :D

Jaha annars då? Jo fredag idag som sagt, två lektioner var utav en var lite filming på skolan som såsmåningom kommer komma ut på hemsidan(humanus.se?) och youtube och den andra lektionen bestod av film.. Tobbes konstiga japanska kines film, med blod och en massa sånt
Nu sitter jag här, hemkommen för en liten stund sedan och tittar på när pappa springer rundor som en liten gasell och bytar kläder och väljer outfit till ikväll. Tydligen ska han på nån väldigt cool klassträff med folk som han inte sett på 25 år?

nää men det är väl dax att göra lite nytta kanske,  gå och duscha och sånt inför bion ivkäll, funderar dock på att ta en liten sväng om i träningsrummet och dansa litt. Känner att lite humöret måste höjas några pinnar




Haidooo //madeleinenenenenenen

(söndag) måndag

HEJSAN SVEJSAN, en måndag som en söndag? Gillart. Jag skulle bara smita in och säga att vi har hatt en behaglig helg utan det minsta ansträngning. På onsdag efter skolan åkte jag hem, och jag lämnade ikke Sjöholmen fråns lördag eftermiddag då jag åkte till madeleine och hade en mer än skaplig lördag. Vi hade döroligt iallafall.. Sedan på söndag en liten sväng till center syd med moderkaka, handlade stövlar som jag är rätt stirrig över att använda. Sedan hade jag en lugn kväll med emma med  filmer, på RAD!! mhm, i can be crazy. Iallafall, en ut av dem filmerna vi fick tag på inne på hemmakväll var "just another gay movie". GALEN FILM! Det står på framsidan, som american pie fast roligare och blabla. Den var exakt som american pie 1 fast med bögar, och utan censur. Det va helt enkelt mjukporr. Så som sagt, en lugn söndag. Lagom stirr efter första snopp-flashen, sen efter typ 15-onde bilden reagera man knappt. Iallafall, inget jag rekomenderar om man inte är bög förståss.


Sen kommer ju Sarah och Relle hem idag. Om det är något jag inte klarar mig utan, (förutom madeleine, (K)), är dem två!


SMELL YA LATAAHHH
haido.

okokokoktober

En trevlig studiedag idag ja, full med spanskaplugg dock men man ska väl inte klaga. Ängnat storsta delen av dagen so far i sängen med en massa thaimat och chokladpudding, inte helt fel måste jag säga. Kollade på Oprah innan idag och grät genom hela avsnittet, små barn som sjunger fint och kan spela piano och sånt klarade jag inte ritktigt av.
Imorgon är det skola igen, inget stort fan av det precis. Spanskprov och inlämningar och grejer är helt okej, bryr mig inte så mycket men det är en del människor jag inte klarar av. keep up the good work ;)

Tänker dansa sönder denna veckan, och sen ska jag övertala mamma om att få en säng till HEHE
Och ja det är madeleine som skriver också om ni inte visse , sofie är inte anträffbar för tillfället så jag får styra upp lite.



Hoppas på lite sällskap ikväll, livet blir så mycket lättare då.
Dax att lyssna sönder youtube och studera lite spanska till

haidoo

imma be, imma imma imma be

Sitter och lyssnar sönder black eyed peas album THE E.N.D... sinnessjukt bra måste jag säga. Finns inte en ända låt man inte fastnar för + att typ 50% av låtarna dansar vi till på dansen så det är bara att lyssna vidare!




Andra dagen på denna fina helg, går väl ganska bra måste jag säga. Sinnes kallt ute och jag vill mer än någonsin utomlands, sola och bada en massa och framför allt bara ta det lugnt. Har ingen skol-spirit at the moment så ja, man kan väl drömma vidare. Håller dock tummarna för att mammsen är snäll och bokar en resa till thailand efter nyår, förstås några månader kvar men då har man något att längta efter. HEHE

Qualitytime med Sofie imorogn, gå loss lite i helsingborg, guttguttguttgutt blir att shoppaloss på väla, leta upp ett par nya älsklingar att dansa rundor i uppe i studion.:D


nu ska jag vidare 

HAIDOOOO

//madeleine

ugly stupid and delicous

Haaaaaaaaaaaaaje, det är sofie. Jag har iallafall en crappy dag? Eller dagar kanske jag ska säga, jag möglar tillsammans med sjöholmen och jag har sett väldigt för mycket vänner för jag vill säga och skriva allt på engelska hela tiden?! Nu när jag skriver måste jag verkligen anstränga mig för att hålla det på svenska. Det är faktist svårt. Kanske lika bra jag flyttar till usa eller nånstans där dem pratar engelska.. Eller så slutar jag höra vänner röster i mitt huvud?! what's up with that? Jag ber om ursäkt för den men det finns faktist inget bra ord på svenska för det? Svenska är inget ballt språk?

Jag är iallafall besatt av vänner, men ja...

haido..


lååååååånghelg

eller tillbaka till skolan på tisdag iallafall :D jag mös sönder med gossipgirl och tonfisksallad(?!) efter dansen igårkväll så det var därför jag inte hörde av mig till lilla bessiebus.
Två timmar spenderades i skolan idag..  och dem utan sofie.............. gillar tji men det går väl
nu är det dax att göra alla uppgifter och grejer så man kan va ledig imorgon!

haidooo

//madeleinenenenen

hellow fellow



Madeleine, var va du igår vavava? mös säkert... Igår efter skolan gick jag till farmor och farfar och städade deras lägenhet, asjobbigt men jag är en vänlig själ så vad ska man göra. Efter körde Henrik mig hem till sjöholmen och jag fick Odde med mig? Henriks nedrans byracka. Dock mycket söt men han är sånn halvdan ålder nu, inte liten söt valp och ingen stor heller. Tonåring kanske? äsch, asjobbig hund iallafall. Men ett gott sällskap eftersom jag är hemma från skolan idag och ska kolla vänner heeeeeeeeeeela dagen lång.

JAJA, vädret gillar vi iallafall! Hösten.. mmhm

Jag lämnar över till Madeleine nu som sliter hårt i skolan, (!?)
Haido

RSS 2.0