TGIF

(=thank god its friday) för er dummies.

jaaaaaaaaaaaaaaaaaa... är det inte ute med blogg snart? börjar tröttna asså.
jag är så sömnig. jag tror jag ska gå och knyta mig och glo lite vänner. ja jag vet, wild and crazy som vanligt. ni skulle allt vilja leva mitt liv vavaav. ni kan ju alltid försöka. inte alla som pallar trycket.
AJA, min remsömn kallar.

possen, lev väl
sofie


telefonkö

Förstår inte alls det där med att vänta i telefon kö.. har pipit en halv miljon gånger nu och inte en jävel som svarar, ibland kommer det en tjej och säger " din placering i kön är....1.........." JA MEN SVARADÅ? då ska det ju inte vara någon före mig... sitter redan ritkgit svettig och hjätrat slår i typ 230.. telefoner är inget kul alls, sen tviongar mamma mig också...kommer nog dö och lägga på när någon väl svarar...
jaha medans det piper vidare här kan jag väl berätta lite om mitt väldigt händelserika liv. "placering i kön är nummer .....1...."
Var ute på 18+ för första gången i fredags och det gick super bra, hade riktigt kul även om vi fick lite oväntat sällskap. Kvällen började hemma hos mig där klara och jag började fixa oss. Blev lite ont om tid med klädbyte och springande i skyhöga klacka på is hela vägen till bussen som vi hann stanna på vägen med några enkla viftningar (eftersom att vi blev lite sena..) Iväg till eslöv och sedan tåg till lund, lite BK och sedan buss till Josse. Förfestandet började och vid ca kvart i 11 åkte 4 välldigt glada tjejer iväg till Malmö.  Hem till Emilia och hämta legg och sen ner till stan för att prova lyckan. Lagom nerviga över att komma in så gick det hur bra som helst och väl inne gick allt superbt, lite shotar för skojs skull och en hel natt av dansande och som sagt lite oväntat besök och en hjärnskakning var vi hemma vid 5.
Precis avslutat ett väldigt obekvämt och övertrevligt samtal med en dam, och jag är lyckligt att kunna säga att för första gången i mitt liv har jag ringt och bokat en egen tid på vårdcentralen.
Ja annars hag helgen varit mysig, firade mammsens födelsedag i lördags med en massa god mat och besök av mormor och c/o. Söndag var en väldigt slapp dag med disneyfilmer. Nu ska snart kvällen inledas med film och thaimat med mamma och pappa.
Ha en fortsatt trevlig kväll
Madeleine.

utv. stoerd


rubbe

HAJE! ställde precis min alarmklocka på 06.00, ångest så man vill gråta? sjukt mycket skolarbete så vet inte riiiiiiiktigt vart jag ska ta vägen. jag skjuter ju upp saker. verkligen allt, har alltid gjort också. man kan tro att jag lär mig av mina misstag, men neeeeeeeeeeeeeeejneej.

jag är lite värdelös, sen hör jag så förbannat dåligt med.
festår inget

men den nya designen blev iallafall någerlunda fin.

haido
/sofie


upseaaj

hejsan svejsan. shiet majgad sinnes bloggtorka på madeleine+sofie fronten. det är ju helt oacceptabelt om man är så stora och eftertraktade bloggare som oss.. jag tror vi får gratisprylar hem snart? hehehe, love my life ;););)

nä skämt och sido. jullovet är slut och det suger ju värre än fan, skolan kan dra åt helvete och jag hatar mitt nya schema. SPORTLOV SNART FÖR HELVETE?!

aja, har inte så mycket mer att säga. ikväll blir det wild and crazy med ice age 3 med emma kutteman och lite kräng.

jag ska ta upp det här med uppdatering med min kollega. det här håller inte. T
Tills dess, LEV VÄL!

haido

/ Sofie

well helloooo

mest livade bloggen på länge va?
känner av den största och fetaste ångesten på vääääääldigt länge, börjar skolan på torsdag och har inte gjort ett skit utav de arbetena jag skulle hatt gjort nu under lovet. fy fy fy fy madeleine... har tagit det väldigt lugnt detta lov vilket jag inte skämms ett dugg över om jag ska vara ärlig.(förutom skolgrejerna och skulle ha gjort)
Kom hem från en rykande spännande bowlingtur i lund med mina härliga vänner för en liten stund sedan som avslutades med donken och sedan biljakt :)
Och just nu väntar jag ivrigt på att de nya paradise avsnitten ska komma ut på play så jag äntligen kan få se dem!!!!OLIDLIIIIGT
Dagen idag har annars bestått av sömn, dusch och desperete housewives.. <3
ses
madeleine

RSS 2.0