madeleineis

älskar att blogga över



crappy måndag & crappy bag

riktigt crappy måndag med crappy bag. men efter en dunderbra helg kommer en dunderjobbig måndag. som ett brev på posten.

det va lite halvmys i skolan idag dock, såg lite film och så. mös till det doktet med madeleinen min på sista raden. det är så det ska va!

hade väl inte mer på hjärtat just nu känner jag.
vi hörs mannen
/ sofie


i love haters

En otroligt trevlig (lååååång, sedan i torsdags iallafall)helg har passerat och jag är om det nu är möljligt tröttare än någonsin, och mättare än någonsin.. har hunnit med det mesta, lite shopping, lite tjejkväll, lite krök och lite hit och dit osv osv. Och nu känner jag ett stort behöv av att bara skriva av mig en sådär tjugotusen sidor här bara för att det ska vara....

Satt och kikade lite allmänt på tankafett på datorn hemma hos danny innan idag, och vad dyker upp? Jo, SAW VI. hör och häpnad, så det blev ett nedrans nerladdande och vips så kollade man den 6:e saw filmen som inte ens har gått på bio här i lilla sverige, illa illa. Den var väl kanske lite under förväntningarna men det var ju saw så man kan inte klaga, blod och avskärning av magar och armar etc etc. MUMS!!

Annars flyter livet på? njae. Andra advent idag också ju, lite ljusstaksmys och romerskabågar blev det iallafall och typ 4 veckor till julafton.. julklapparna kan man alltid räkna med iallafall, dem sviker aldrig, dock inte mormors köttbullar heller. Mamma pratar hela tiden om önskelista, och en önskelista det ska hon bannemej få, ska skrivas och skrivas och skrivas tills fingrarna somnar.
Storebror åkte tillbaka till Karlskrona för sista gången detta året, kan inte fatta att det har gått ett år sedan han började lumpen och om typ en vecka är det slut, sen att han har fått jobb på någon båt där i januari  är ju ett heeeeeelt annat kapitel, äntligen kan jag påbörja planerna om att riva lite väggar här hemma och införskaffa mig ett större rum,lord have mercy. (du vet vad du behöver göra storebrorrrrr)

skolan är bajs och lärarna bara laddar med prov och inlämningar nu sista veckorna, love it. jag älskar paradise hotel

hejdå



 
(dansen slutar kommande vecka.. vilket jag ej stöder)

//madeleine


as

jag vill bara säga att jag tycker det är för jävligt rent ut sagt när folk skäller. sluta för helvete upp med det. LÄGG AV. för det första drar det ju ner stämningen sinnes mycket? sen är det väl onödigt som fan?

jag hatar när folk skäller. man blir bara grinig desutom. jävla as.

MVH SOFIE


tiSdag

Hemskt trevlig dag idag om man bortser från naturkunskapspluggandet.. SOVA <3 Annars lite catching up på paradise hotel efter som att man själv inte har kanal 6,(canaldigitals påhitt...........) så man får kolla på nätet istället.
Satt med mammsen och kollade en massa solsemester resor igår, hoppas på en till påsk. Vill bort från lilla mongo-sverige och sola och ta det så lugnt som det möjligen går. 
Har dock först lite andra saker att se fram emot före: Första advent, lussevaka, lucia, andra advent, tredje advent, julafton, mellandagsrea, nyårsafton(smider planer för fullt) och lilla trippen till kläppen i januari! :D (aningen exalterad så kan ha glömt andra viktiga saker)


livar upp stäminingen med en ögonlös-chinge bild
heja eslöv!

//madeleine


ROLIGT


skunna dååee

det är nästan så man blir sugen på en liten lussebulle.
skynda dig tomten. du kommer få ett varmt välkommande av både mig och madeleine. jag har hört rykten om stripp..?



rubrikeT

Hejsan svejsan. Jag och madeleine tog en snabbis till nova idag efter skolan. Mycket mys osv.
Har väl inte allt för mycket att säga, jag försov mig lite idag och jag ska till göteborg på fredag så det är väl gutt antar jag. WELL WELL!!

Får väl passa på och säga grattis till självaste Emelie Nördström fyller 17 år idag!

SES MANNEN/ SOFIE


00.35

Det där med sova... underligt fenomen..
Kan inte när man måste och kan jätte mycket när man inte måste.. yeey
upp om en sådär 5 och en halv timme så det är väl bara att pusha sig själv in i det helt enkelt. TVINGA IHOP ÖGONLOCKEN!! 
Får väl ta ett snack med herr Blund annars, få reda på vad det är frågan om!

xoxo... (madeleine)


hmm

"bakom en ironisk person döljer sig en osäker person"

VAFALLS!? detta tål jag inte.

helg?

sjuk helg. Börjar med en 18 feist. Planen var att det det så lugnt som möjligt för det kommer ju faktist en dag efter, som desutom innehöll den legendariska årsfesten. Någonstans, jag inte riiiiiktigt var dock, sprack min plan helt och hållet? jag hade en enorm bakfylla och en extrem, allstå verkligen helt sjukt extrem ångest innan jag var hemma, och med hemma menar jag hos sarah i staffanstorp på fredag natt.

Jag har sjunkit så lågt så lågt så lågt så det är fan skamligt.

tur man är städad och har en totalt okänd blogg.  
/ sofie


...

konstigt fel på inlägget under.....

/ madeleine


lite kerlek såhär på morgonkvisten

till sofie

tänk att ett vitt papper kunde bli såhär färgglatt, du färgar min värld
du du du du är min bästa vän, som alltid finns där vid min sida

/ madeleine


madeleine (L)

trött som ett svin - mat - dans gånger 2 - överskottsenergi gånger 10000000000 - pyttipanna - dusch - trött som ett svin

det där med hår är väl saknat antar jag, vissa dagar mer än andra

torsdah mmmannen

hejsan svejsan. sofie is typing.

jag dör så trött jag är, och så trött jag kommer bli om jag inte somnar nununu. helst för en timme sen men finns inte så mycket att göra åt det nu. pardey hardey hela helgen desutom. AJA.

för övrigt har jag och madeleine myst rätt friskt. dock inom skolan lite väl. jag har gett upp allt hopp om humanus, och humanus har definitivt gett upp allt hopp om mig.


ÄSCH!! vi löser det. ha det gutt

sjukt.



såhär ska det iallafall inte se ut? och nu menar jag kinderna!!! (såklart)


en fjantig tisdag

Jag befinner mig just nu i sjöholmen hos min andra hälft, tänkte även ta och sova här ikväll. Just nu är det meningen att vi ska ta och skriva oss ett litet arbete men det går inget vidare.. vi badade sönder innan tills vi blev helt skrynkliga, tror det är därför jag inte ritkgit orkar att ta tag i skiten, ska väl snart börja skälla lite på sofie istället :)

Happ, kändes lite tvunget att skriva en liten rad eller här idag för det är ju en viss jenny thelin som har klagat idag.. hehe så ja this is it.
Sängen är laddad med chips och dippa och vi pumpar we are the world på högsta volym..*typ* och ja det är då madeleine som skriver om det nu var någon relevant fakta. Kom ju faktiskt att vi solade för några timmar sedan och "yey" inget resultat alls, sofie ser dock ut som en liten röd chinge.

skolan idag var bra och imorgon är det onsdag

sen kan jag ju tillägga att jag hade en supermysig-dag med pappi igår


hejdå

onsdag tror jag...

hejsan svejsan. Jag har varit ledig idag och det va jätteskönt. Har i princip legat i sängen hela dagen och kollat på vänner och ugly betty. Jag vet knappt vad klockan är ens. Could i be more whitetrash? Antagligen inte. Jag skäms inte ens.
Jag har sagt en och annan bön idag dock att jag fick godkänt på Engelskan och Ekonomi provet. Borde ju inte hoppas på för mycket eftersom jag inte ens öppnade boken.. MEN MEN, man vet aldrig.

Madeleine leker väl viktig nånstans vet shiiiiiden.


farvel. / Sofie


dubbelmoral?



fan vad rolig jag är


nugget



Bild från jenny och emelies fest  i torsdags där jag än en gång ser extremt snygg ut. love it Tack för en super trevlig kväll iallafall!

well well , nu är det måndag eller ja det har det ju varit hela dagen även om jag vaknade klockan 3(?). Denna dagen skulle egentligen vart fullproppad med studerande i alla dess former men njää.. har inte riktigt blivit så. Håller iallafall alla mina tummar för att det ska gå bra imorgon ändååååååååååå.
Nu känner jag att jag börjar bli lite stirrig, svinigt hungrig och jag har suttit här och väntat på min donken-mat sen typ 2 timmar tillbaka. Ska ju bli helt fantastiskt att sätta tänderna i en chicken nugget med lite sötsursås.

nu är det ullared på tv som jag måste titta på och vänta vidare på min mat

ciao // madeleine

konsten att le med ögonen


RSS 2.0